Шановні учні, ми знаємо, що ви втомилися від того, що вимушені знаходитись вдома, а ще більше від самостійного навчання, адже цілий день треба вчити уроки, розбиратися в новому матеріалі та запам*ятовувати його. Ваш мозок постійно напружений і від цього виснажується. Так ось, щоб покращити свою розумову діяльність, перед навчанням випивайте чай. Вчені довели, що він підвищує функціонування мозку людини.
Щоб підтвердити істинність своїх слів, вчені провели декілька експериментів. Для першого вони запросили півсотні добровольців, розділивши їх на дві рівні групи.
Люди з однієї групи перед виконанням підготовлених завдань мали випити чашку чаю, а люди з іншої пили воду.
Після того, як вони виконували завдання на розкриття свого творчого потенціалу, виявилося, що якісніше і швидше з завданням впоралася перша група.
Подібний тест на розкриття семантичних навичок з 40 добровольцями показав схожий результат.
Таким чином учені довели, що чай здатний підвищити розумову роботу людини, а також дати йому більше можливостей для творчості. Вони пов'язують це з компонентами, які є в даному напої: з теаніном та кофеїном.
Саме вони допомагають краще зосередитися на завданнях і не відволікатися на інші справи. Між тим, температура чаю повинна бути 42 градуси. 
УСПІХІВ та НАСНАГИ ВАМ!!!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чим зайнятися з дитиною під час карантину?