Дізнайтеся щось цікаве про себе


Тест «Особливості характеру особистості»
Треба відповісти на запитання, згруповані по п'ятірках. Кожна група позначається буквою. Вам потрібно відповісти «так» або «ні». Не варто довго роздумувати.
А1. Чи є в тебе почуття гумору?
А2. Довірливий чи відвертий ти із друзями?
АЗ. Чи легко тобі просидіти більше години, не розмовляючи?
А4. Чи охоче ти позичаєш свої речі?
А5. Чи багато в тебе друзів?
Б1. Чи вмієш ти розважити гостей?
Б2. Чи властиві тобі точність і пунктуальність? 
БЗ. Чи робиш ти грошові заощадження? 
Б4. Чи любиш ти строгий стиль в одязі? 
Б5. Чи вважаєш ти, що правила внутрішнього розпорядку необхідні?
В1.  Чи проявляєш ти привселюдно свою антипатію до когось?
В2.  Чи зарозумілий ти?
В3.  Чи сильний у тобі дух протиріччя?
В4.  Чи намагаєшся ти стати центром уваги в компанії?
В5.   Чи наслідують тебе?
Г1. Чи вживаєш ти брутальні слова?
Г2. Чи любиш ти похвалитися напередодні іспиту, що знаєш все на відмінно?
ГЗ. Чи маєш ти звичку робити зауваження, читати нотації?
Г4. Чи буває в тебе бажання будь-що вразити друзів оригінальністю?
Г5. Чи тішить тебе висміювання інших людей?
Ґ1. Чи подобаються тобі професії жокея, актора, диктора, інженера, лаборанта, бібліографа?
Ґ2. Чи почуваєшся ти невимушене в товаристві малознайомих людей?
ҐЗ. Чи волієш ти ввечері зайнятися спортом замість того, щоб посидіти вдома й почитати книжку?
Ґ4. Чи здатний ти зберігати секрети?
Ґ5. Чи любиш ти святкову атмосферу?
Д1. Чи строго ти дотримуєшся правил пунктуації у листах?
Д2. Чи готуєшся ти заздалегідь до недільних розваг?
ДЗ. Чи можеш ти точно відзвітувати про свої покупки й видатки?
Д4. Чи любиш ти прибирати?
Д5. Чи властива тобі помисливість?
Інтерпретація результатів
Підрахуйте кількість відповідей «так» у кожній частині тесту, позначеній буквою. У тих частинах, де більшість відповідей «так», ставте індекс — А, Б, В, Г, Ґ або Д. Там же, де більшість відповідей «ні» — ставте «О». У вас повинен вийти один з варіантів відповіді, наприклад, АВГ або ОҐО і т.д.

За трьома першими групами (А, Б, В) або «Яким ти здаєшся оточенню»
АОО — тебе часто вважають надійною людиною, хоча насправді ти злегка легковажний. Ти веселий і говіркий, робиш часом менше, ніж обіцяєш. Друзям неважко захопити тебе, однак у серйозних речах ти вмієш наполягти на своєму.
АОВ — ти справляєш враження людини не дуже сором'язливої, іноді навіть нечемної. Прагнучи до оригінальності, суперечиш іншим, а часом і собі. Тобі бракує того, що називається врівноваженістю.
АБО — ти дуже подобаєшся оточенню. Ти товариський, серйозний, поважаєш думку інших, ніколи не залишаєш друзів у важку хвилину. Але дружбу твою заслужити нелегко.
АБВ — ти любиш командувати, але незручність від цього відчувають тільки найближчі люди. З усіма іншими ти стримуєшся. Висловлюючи свою думку, не думаєш про те, як відіб'ються на людях твої слова.
ООО— ти стриманий, замкнений. Ніхто не знає, про що ти думаєш. Зрозуміти тебе важко.
ООВ — не виключено, що про тебе говорять: «Який нестерпний характер». Ти дратуєш співрозмовників, не даєш їм висловитися.
ОБО — такі люди, як ти, — зразкові учні, ввічливі, акуратні, дисципліновані, завжди з гарними оцінками. Учителі довіряють їм. Що ж до товаришів, то одні вважають таких «задаваками», інші — пропонують свою дружбу.
ОБВ — ти справляєш враження вразливої людини. Часто сваришся через дрібниці. Іноді буваєш у гарному настрої, але це трапляється нечасто.
За трьома останніми групами (Г, Ґ та Д) або «Який ти насправді»
ООО— тебе цікавить все нове, маєш палку уяву, одноманітність тебе гнітить. Але мало хто добре знає твій характер. Тебе вважають людиною спокійною, тихою, задоволеною своєю долею, натомість насправді ти прагнеш до життя, сповненого яскравих подій.
ОДО — швидше за все, ти — сором'язлива людина. Це видно, коли тобі доводиться мати справу з незнайомими людьми. Самим собою буваєш тільки в колі родини або найближчих друзів. При сторонніх почуваєшся скуто, але намагаєшся приховати це. Ти сумлінний, працьовитий. У тебе багато гарних задумів, ідей, проектів, але через свою скромність ти нерідко залишаєшся в тіні.
ОҐО — ти дуже товариський, любиш зустрічатися з людьми, збирати їх навколо себе. Тільки-но ти залишаєшся один — усе пропало. Тобі важко навіть замкнутися в кімнаті, щоб написати якогось важливого листа. Дуже сильний дух протиріччя: постійно хочеться зробити що-небудь інакше.
ОҐД — ти стриманий, але не боязкий, веселий, але не надміру, товариський, ввічливий з усіма. Звик, що тебе часто хвалять. Хотів би, щоб тебе любили без усяких зусиль з твого боку. Без друзів тобі не по собі. Тобі приємно робити добро людям. Але можна дорікнути й у деякій схильності до мрійництва.
ГОО — ти схильний висловлювати й захищати досить парадоксальні думки. Тому в тебе чимало супротивників. Але тебе це не хвилює.
ГОД — тобі доведеться почути не дуже приємні слова. Як це тобі вдалося підібрати таке поєднання букв? Характер досить важкий. Украй непоступливий. Недостатньо розвинене почуття гумору, не переносиш жартів. Часто критикуєш чужі дії. У тебе мало друзів.
ГҐО — ти — великий оригінал і любиш дивувати друзів. Якщо хто-небудь дає пораду, робиш все навпаки тільки заради того, щоб подивитися, що із цього вийде. Тебе це розважає, а інших дратує. Тільки найближчі друзі знають, що ти не так самовпевнений, як здається.
ҐҐД — ти енергійний. Усюди почуваєшся на своєму місці. Завжди можеш опанувати себе. Товариський. Але схоже, що любиш товариство друзів тільки за умови, що ти граєш у ньому головну роль. Любиш бути арбітром у суперечках й організовувати ігри. Оточення визнає твій авторитет, бо у твоїх судженнях завжди чимало здорового глузду. Але твоє прагнення вічно повчати стомлює.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Чим зайнятися з дитиною під час карантину?